Αρχική σελίδα | Η περιοχή | Το ξενοδοχείο | Η διαμονή | Αξιοθέατα | Κρατήσεις

Η διαμονή στο ξενοδοχείο 'Spiros'

Το ξενοδοχείο «Spiros» διαθέτει συνολικά 16 δωμάτια. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ατομικό μπάνιο, τηλεόραση (και δορυφορική), air condition, ψυγείο και μπαλκόνια με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Η περιποίηση των δωματίων είναι τακτική. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην καθαριότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Για τη φύλαξη των πολύτιμων αντικειμένων σας υπάρχει κεντρικό χρηματοκιβώτιο. Επίσης το συγκρότημά μας διαθέτει πισίνα (και παιδική), ιδιωτικό parking καθώς και ασανσέρ για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Τα κατοικίδιά σας γίνονται δεκτά στο ξενοδοχείο. Το πρωινό είναι προαιρετικό, προσφέρεται από παραδοσιακά αγνά προϊόντα της περιοχής και περιλαμβάνει χυμούς, τσάι, καφέδες, μαρμελάδες, βούτυρο, ομελέτες, τυριά, σαλάμι, σοκολάτα, γάλα, κ.α.

Στο άνετο και γαλήνιο καφέ - εστιατόριο του ξενοδοχείου μας μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας το ποτό, το αναψυκτικό ή τον καφέ σας, ή να δοκιμάσετε την εκλεκτή παραδοσιακή ελληνική - μεσογειακή κουζίνα. Συνοδεύστε τα νόστιμα φαγητά, με κάποιο κρασί από τη μεγάλη γκάμα των κρασιών μας.


Από τα δωμάτια

Από τα δωμάτια

Από τα μπαλκόνια

Από τα μπαλκόνια

Από το εστιατόριο

Από το συγκρότημα
    


Ξενοδοχείο Spiros
Σπύρος Κώστας
Αμμουδιά, Πρέβεζα (Ελλάδα)
Τηλ. 26840.41505 - Fax 26840.41397
Κινητό 6977 329221 - E-mail: info@spiroshotel.com

Page design and web hosting by Alfastar Hellas S.A.  Copyright © 2007