Αρχική σελίδα | Η περιοχή | Το ξενοδοχείο | Η διαμονή | Αξιοθέατα | Κρατήσεις

Η περιοχή και πως θα έλθετε

Ένας από τους πιο αξιόλογους νομούς της Ελλάδας είναι ο νομός Πρέβεζας. Ο νομός Πρέβεζας βρίσκεται στην Ήπειρο, στο βορειοδυτικό τμήμα της Ελλάδας, στις καταγάλανες ακτές του Ιονίου.

Η περιοχή συνδυάζει ιδανικά οτιδήποτε θα ενδιέφερε έναν επισκέπτη, παραλίες με τεράστιες αμμουδιές, ωραίες ορεινές τοποθεσίες, μαγευτικά τοπία αλλά και αρχαιολογικά και ιστορικά μνημεία.

Οι παραλίες της Πρέβεζας είναι μία άριστη επιλογή για όμορφες διακοπές στην πεντακάθαρη θάλασσα του Ιονίου. Από τις παραλίες αυτές ξεχωρίζει η παραλία της Αμμουδιάς. Μία υπέροχη αμμώδη παραλία της η οποία είναι χτισμένη στις εκβολές του γνωστού από τη μυθολογία Αχέροντα ποταμού.

Κοντά στην περιοχή βρίσκεται και το αεροδρόμιο του Ακτίου που παρέχει αεροπορική σύνδεση με πόλεις της Ελλάδας αλλά και με τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές πόλεις. Επίσης, υπάρχουν τακτικά δρομολόγια ΚΤΕΛ για τις άλλες πόλεις της Ηπείρου, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα.

Η οδική πρόσβαση από την Ευρώπη είναι πολύ εύκολη, καθώς σε απόσταση 60 χλμ. βρίσκεται το λιμάνι της Ηγουμενίτσας το οποίο με πολλά καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια συνδέεται με λιμάνια της Ιταλίας.

Ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της περιοχής είναι το ξενοδοχείο «Spiros». Το ξενοδοχείο μας είναι η ιδανικότερη επιλογή για διακοπές για όσους θέλουν να συνδυάσουν το παραδοσιακό χρώμα της περιοχής με τις ανέσεις και τις υπηρεσίες μιας σύγχρονης μονάδας. Σας περιμένουμε για να σας φιλοξενήσουμε!

Αποστάσεις από το ξενοδοχείο (χλμ.)

Πρέβεζα
35
Πάργα
15
Καναλλάκι
13

Άκτιο
45


Η πρόσβαση από Ευρώπη


Η θέση του ξενοδοχείου


Από το συγκρότημα


Γενική άποψη του Spiros

    


Ξενοδοχείο Spiros
Σπύρος Κώστας
Αμμουδιά, Πρέβεζα (Ελλάδα)
Τηλ. 26840.41505 - Fax 26840.41397
Κινητό 6977 329221 - E-mail: info@spiroshotel.com

Page design and web hosting by Alfastar Hellas S.A.  Copyright © 2007